2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + N´arctic -kevyttoppis vain 8,90e.

2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + N´arctic -kevyttoppis vain 8,90e.

2 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + N´arctic -kevyttoppis vain 8,90e

Tieteen Kuvalehti -lehteä + N´arctic -kevyttoppis

tilaa 2 numeroa 8.90 euron hintaa ( sis. kevyttoppiksen) tai vaihtoehtoisesti 6 numeroa Tieteen Kuvalehti -lehteä + N´arctic -kevyttoppis vain 29,90e.

Tieteen Kuvalehti
Lehti tarjoaa viihdettä ja haasteita sekä auttaa ymmärtämään ympäröivää maailmaa. Lähde tutkimusmatkalle maailman syvimmästä kuilusta aina universumin uloimmille reunoille. Tutustu tieteen uusimpiin saavutuksiin ja jännittäviin kertomuksiin teknologisista läpimurroista. Jutuissa on aina mukana asioiden ja ilmiöiden tieteelliset selitykset. Lehden tilaajana saat lisäksi käyttöösi useita sähköisiä palveluja, kuten laajan artikkeliarkiston, e-lehtiä ja videosivuston.

N´arctic -kevyttoppis
Lämmin ja erittäin kevyt N´arctic -välikausitakki sopii pitkiin kävelylenkkeihin ja muuhun ulkoiluun. Takki on kulutusta kestävää ribstop-materiaalia, ja siinä on kuitutäyte. Kevyt ja tehokkaasti eristävä täyte pitää sinut lämpimänä koko lenkin ajan. Päällysmateriaali on tuulta ja vettä hylkivää, joten takki suojaa kostealla ja tuulisellakin säällä.Takin väri on tummansininen, ja sen helmassa ja hihansuissa on hyvän istuvuuden takaavat resorit. Lisäksi takissa on kaksi sivutaskua ja vetoketjullinen rintatasku, jossa on harmaat yksityiskohdat, sekä matala kaulus, joka lämmittää kaulaa ja niskaa. Saatavilla koot M, L ja XL. Miellyttävä kuitutakki pitää sinut lämpimänä kirpeinä kevätpäivinä.