PÄÄTTYNYTKitchentime tarjoukset jopa 70%

-70% Outlet hinnoista Katso koodi

SuosikiksiTallennettuRemoved 0

Vuonna 2010 perustettu Kitchentime on yksi Pohjoismaiden johtavista keittötuotteiden verkkokauppayrityksistä. Laajassa ja monipuolisessa tuotevalikoimassa on tällä hetkellä 15 000 erilaista tuotetta.

Laaja tuotetarjonta ulottuu ruoanlaitosta ja leivonnasta kattaukseen sekä ulkoilmaruoanlaittoon. Tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen yli 70 €:n ostoksissa (muulloin toimitusmaksu 7 €) ja 90 päivän vaihto- ja palautusoikeuden.

Tarjouksia juuri nyt:

  1. Jopa 35% alennusta valituista suola- ja pippurimyllyistä Kitchentimella.
  2. Jopa 40% alennusta valituista ruokailuvälineistä!
  3. Outlet – Jopa 70% alennusta Outlet-tuotteista!
Kitchentime tarjoukset jopa 70%
Kitchentime tarjoukset jopa 70%
-70% Outlet hinnoista
(ei kommentointeja)

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.