Suosittelemme

BookBeat – Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

0,00 €

Kokeile uutta e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi

MAINOS: Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi ja kilpailuta lainat. Yli 20 pankkia kilpailevat lainastasi vain yhdellä hakemuksella kokeile heti tästä.

TARJOUKSEN SISÄLTÖ

BookBeat on yhdessä yhden Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvan Bonnierin kanssa kehittänyt markkinoiden parhaan palvelun digitaalisille kirjoille. Palvelussa saat rajattomasti e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi kuukausihinnalla. Luet ja kuuntelet tuhansia kirjoja suoraan BookBeat sovelluksesta puhelimellasi tai tabletillasi missä vain maailmalla oletkin.

Voit koska tahansa viihtyä hyvän kirjan parissa, kun sinulla on BookBeat kännykässäsi.

TARJOUS

Kokeile uutta e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen palvelu maksaa 16,90€/kk. Ei sitovia määräaikoja. Voit lopettaa tilauksen koska vain.

  • Sukella tarinoiden kiehtovaan maailmaan BookBeatin kautta!
  • Haluatko nauttia lempikirjastasi milloin tahansa ja missä tahansa oletkin?’
  • BookBeatin avulla voit arkikiireiden ohessa kuunnella tai lukea kirjauutuuksia missä ikinä oletkin ja mitä ikinä teetkin.

Halusit sitten syventyä jännittävän dekkarin syöveriin, saada inspiraatiota elämänkerroista tai oppia lisää historiasta, löytyy BookBeatista juuri sinulle mieluisaa lukemista.

Voit nyt kokeilla BookBeatia maksutta 14 päivää ja tutustua loputtomaan kirjavalikoimaan! Voit päättää tilauksesi koska vain haluat. 

Tuhannet kirjat odottavat sinua!

 

*** Tarjous on voimassa rajoitetun ajan! ***

TILAA TARJOUS-SANOMAT SÄHKÖPOSTIISI

Ei huolta - Emme roskapostita

Tags:

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0