Hyvä ostos

BookBeat – nyt 2 viikkoa maksutta

0,00 € 9,90 € KOKEILE ILMAISEKSI

Kahden viikon ( 14 päivää ) ilmainen kokeilu ilman sitoumuksia

SuosikiksiTallennettuRemoved 1

Ota hetki aikaa itsellesi ja nauti hyvästä kirjasta –  nyt 2 viikkoa maksutta

BookBeat.fi KAMPANJA

BookBeat on yhdessä yhden Euroopan johtaviin kustantamoihin kuuluvan Bonnierin kanssa kehittänyt markkinoiden parhaan palvelun digitaalisille kirjoille. Palvelussa saat rajattomasti e-kirjoja luettavaksi ja äänikirjoja kuunneltavaksi kuukausihinnalla. Luet ja kuuntelet tuhansia kirjoja suoraan BookBeat sovelluksesta puhelimellasi tai tabletillasi missä vain maailmalla oletkin.

Voit koska tahansa viihtyä hyvän kirjan parissa, kun sinulla on BookBeat kännykässäsi.

TARJOUS!

Kokeile uutta e- ja äänikirjapalvelua 14 päivää ilmaiseksi. Ilmaisjakson jälkeen palvelu maksaa alkaen 9,90€/kk. Ei sitovia määräaikoja. Voit lopettaa tilauksen koska vain eikä palvelua veloiteta etukäteen. Riskitön kokeilu!

BookBeat –  nyt 2 viikkoa maksutta
BookBeat – nyt 2 viikkoa maksutta
0,00 € 9,90 €

Tagit:

(ei kommentointeja)

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.