Suosittu

DISTURB -10% ALENNUSKOODI

MAINOS: Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi ja kilpailuta lainat. Yli 20 pankkia kilpailevat lainastasi vain yhdellä hakemuksella kokeile heti tästä.

TARJOUKSEN SISÄLTÖ

Vaateverkkokauppa Disturb.fi avattiin maaliskuussa 2011. Valikoima keskittyi aluksi valtavirrasta erottuviin tuotteisiin ja harvinaisiin, jopa yksinoikeudella myytäviin tuotemerkkeihin. Matkan varrella valikoima on laajentunut myös enemmän valtavirtaa edustavaan tuotevalikoimaan. Nyt Distrubilta löytyy laaja kattaus uusia, kiinnostavia tuotemerkkejä sekä naisille että miehille.

Tuotekategorioista erityisesti miesten farkut ja naisten housut ovat herättäneet suurta kiinnostusta. Tuotevalikoima päivittyy tasaiseen tahtiin, uutuuksia ja täydennyksiä saapuu lähes päivittäin. Disturbin tavoitteena on jatkaa hyvin alkanutta kasvutarinaa niin kotimaan kuin Pohjoismaidenkin markkinoilla.

Verkkokaupassa sekä asiakaspalvelussa avainsana on laadukkuus. Disturb saa paljon positiivista palautetta toimitusten nopeudesta, asiakaspalvelun tasosta sekä tuotevalikoimasta. Rekisteröityneille asiakkaille tilaukset kerryttävät 5% bonusta, jonka voi käyttää tuleviin tilauksiin.

*** Tarjous on voimassa rajoitetun ajan! ***

TILAA TARJOUS-SANOMAT SÄHKÖPOSTIISI

Ei huolta - Emme roskapostita

Tags:

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0