HUIPPUTARJOUS

Elisa Viihde & Aitio // KUUKAUDEN ILMAISKOKEILU 0.00 €

0 € 11.90 € Kokeile

Pärjäätkö ilman VIIHDETTÄ ?

Elisa Viihde -tarjous

Downshiftaajat-sarjan odotettu 3. kausi nyt Aitiossa!

Koti-iltojen ja stayhome-viikkojen pelastaja!

Nauti laajasta valikoimasta sarjoja, leffoja ja urheilua milloin vain!

Tallenna ja katso TV-ohjelmia omalla tabletilla, puhelimella tai älytelevisiolla. Tilaa vain Elisa Viihde -tunnukset ja lataa Elisa Viihde -sovellus laitteeseesi sovelluskaupasta. Voit nyt kokeilla Elisa Viihde –sovellusta ja Aitiota kuukauden maksutta, tilaa tunnukset helposti netissä, ei sitoutumista.

Elisa Viihteen Aitio -ohjelmakirjastossa valittavanasi on runsas määrä laatuleffoja ja –sarjoja! Aitiossa paljon myös kotimaisia elokuvia sekä Elisa Viihde alkuperäissarjoja.

Ei määräaikaa, kokeile riskittä ja ilmaiseksi!

KAMPANJA – ELISA VIIHDE SOVELLUS + AITIO

Tallenna ja katso TV-ohjelmia kätevästi tabletilla, puhelimella ja älytelevisiolla – tilaa Elisa Viihde -sovellus. Samalla saat Elisa Viihde Aitio –ohjelmakirjaston! Kokeile ensimmäinen kuukausi maksutta, jonka jälkeen Elisa Viihde -sovellus ja Aitio 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta kokeilujakson aikana tai jälkeenkin, koska tahansa helposti netissä.

Elisa Viihteen oma Aitio-ohjelmakirjasto sisältää laadukkaat Elisa Viihde alkuperäissarjat, kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti laadukkaita TV-sarjoja ja lastenohjelmia.

Käytä etu ja voit katsoa Aitiota Elisa Viihde -sovelluksen kautta älytelevisiolla, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Saat siis suurkattauksen viihdettä missä ja milloin haluatkin.

TARJOUS

Nyt Elisa Viihde ja Aitio-ohjelmakirjasto 1 kk 0€. Kokeile kuukausi maksutta Elisa Viihde –sovellusta ja saat lisäksi käyttöösi Aitio-ohjelmakirjaston täynnä leffoja ja sarjoja, täysin maksutta! Etujakson jälkeen 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta koska tahansa helposti netissä.

Tuetut älytelevisiot: Samsung vuoden 2017 tai sitä uudemmat mallit (Tizen 3.0), LG vuoden 2016 tai sitä uudemmat mallit (WebOS 3.0), mm Sonyn ja Philipsin Android TV mallit.

Elisa Viihde -sovellus ja Aitio jatkuu etukuukauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vain 11,90€/kk. Tutustumisedun hyödyntäminen ei edellytä tilauksen jatkamista, voit irtisanoa tilauksen koska tahansa helposti netissä.

 

Elisa Viihde & Aitio // KUUKAUDEN ILMAISKOKEILU 0.00 €
Elisa Viihde & Aitio // KUUKAUDEN ILMAISKOKEILU 0.00 €
0 € 11.90 €
We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.