Suosittu

Elisa Viihde & Aitio // KUUKAUDEN ILMAISKOKEILU 0.00 €

0 € 11.90 €
Elisa Viihde & Aitio // KUUKAUDEN ILMAISKOKEILU 0.00 €
Elisa Viihde & Aitio // KUUKAUDEN ILMAISKOKEILU 0.00 €
0 € 11.90 €

Pärjäätkö ilman VIIHDETTÄ ?

Downshiftaajat-sarjan odotettu 3. kausi nyt Aitiossa!

Koti-iltojen ja stayhome-viikkojen pelastaja!

Nauti laajasta valikoimasta sarjoja, leffoja ja urheilua milloin vain!

Tallenna ja katso TV-ohjelmia omalla tabletilla, puhelimella tai älytelevisiolla. Tilaa vain Elisa Viihde -tunnukset ja lataa Elisa Viihde -sovellus laitteeseesi sovelluskaupasta. Voit nyt kokeilla Elisa Viihde –sovellusta ja Aitiota kuukauden maksutta, tilaa tunnukset helposti netissä, ei sitoutumista.

Elisa Viihteen Aitio -ohjelmakirjastossa valittavanasi on runsas määrä laatuleffoja ja –sarjoja! Aitiossa paljon myös kotimaisia elokuvia sekä Elisa Viihde alkuperäissarjoja.

Ei määräaikaa, kokeile riskittä ja ilmaiseksi!

KAMPANJA – ELISA VIIHDE SOVELLUS + AITIO

Tallenna ja katso TV-ohjelmia kätevästi tabletilla, puhelimella ja älytelevisiolla – tilaa Elisa Viihde -sovellus. Samalla saat Elisa Viihde Aitio –ohjelmakirjaston! Kokeile ensimmäinen kuukausi maksutta, jonka jälkeen Elisa Viihde -sovellus ja Aitio 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta kokeilujakson aikana tai jälkeenkin, koska tahansa helposti netissä.

Elisa Viihteen oma Aitio-ohjelmakirjasto sisältää laadukkaat Elisa Viihde alkuperäissarjat, kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti laadukkaita TV-sarjoja ja lastenohjelmia.

Käytä etu ja voit katsoa Aitiota Elisa Viihde -sovelluksen kautta älytelevisiolla, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Saat siis suurkattauksen viihdettä missä ja milloin haluatkin.

TARJOUS

Nyt Elisa Viihde ja Aitio-ohjelmakirjasto 1 kk 0€. Kokeile kuukausi maksutta Elisa Viihde –sovellusta ja saat lisäksi käyttöösi Aitio-ohjelmakirjaston täynnä leffoja ja sarjoja, täysin maksutta! Etujakson jälkeen 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta koska tahansa helposti netissä.

Tuetut älytelevisiot: Samsung vuoden 2017 tai sitä uudemmat mallit (Tizen 3.0), LG vuoden 2016 tai sitä uudemmat mallit (WebOS 3.0), mm Sonyn ja Philipsin Android TV mallit.

Elisa Viihde -sovellus ja Aitio jatkuu etukuukauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vain 11,90€/kk. Tutustumisedun hyödyntäminen ei edellytä tilauksen jatkamista, voit irtisanoa tilauksen koska tahansa helposti netissä.

 

Tarjoukset.info
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0