Suosittu

Elisa Viihde ja Aitio-ohjelmakirjasto 1 kk NYT 0€.

0 € 11.90 €

Alkuperäissarjoja, Elokuvia, Sarjoja - Elisa Viihde!

Talvi-iltojen pelastaja

– nauti laajasta valikoimasta sarjoja, leffoja ja urheilua milloin vain!

*** Talven kovin uutuus NYRKKI -sarja alkamassa, vain Elisa Viihteessä.

Tallenna ja katso TV-ohjelmia omalla tabletilla, puhelimella tai älytelevisiolla. Tilaa vain Elisa Viihde -tunnukset ja lataa Elisa Viihde -sovellus laitteeseesi sovelluskaupasta. Voit nyt kokeilla Elisa Viihde –sovellusta ja Aitiota kuukauden maksutta, tilaa tunnukset helposti netissä, ei sitoutumista.

Elisa Viihteen Aitio -ohjelmakirjastossa valittavanasi on runsas määrä laatuleffoja ja –sarjoja! Aitiossa paljon myös kotimaisia elokuvia sekä Elisa Viihde alkuperäissarjoja.

Ei määräaikaa, kokeile riskittä ja ilmaiseksi!

KAMPANJA – ELISA VIIHDE SOVELLUS + AITIO

Tallenna ja katso TV-ohjelmia kätevästi tabletilla, puhelimella ja älytelevisiolla – tilaa Elisa Viihde -sovellus. Samalla saat Elisa Viihde Aitio –ohjelmakirjaston! Kokeile ensimmäinen kuukausi maksutta, jonka jälkeen Elisa Viihde -sovellus ja Aitio 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta kokeilujakson aikana tai jälkeenkin, koska tahansa helposti netissä.

Elisa Viihteen oma Aitio-ohjelmakirjasto sisältää laadukkaat Elisa Viihde alkuperäissarjat, kotimaisia elokuvia, ulkomaisia suosikkielokuvia sekä runsaasti laadukkaita TV-sarjoja ja lastenohjelmia.

Käytä etu ja voit katsoa Aitiota Elisa Viihde -sovelluksen kautta älytelevisiolla, puhelimella, tabletilla ja tietokoneella. Saat siis suurkattauksen viihdettä missä ja milloin haluatkin.

TARJOUS

Nyt Elisa Viihde ja Aitio-ohjelmakirjasto 1 kk 0€. Kokeile kuukausi maksutta Elisa Viihde –sovellusta ja saat lisäksi käyttöösi Aitio-ohjelmakirjaston täynnä leffoja ja sarjoja, täysin maksutta! Etujakson jälkeen 11,90 €/kk. Ei määräaikaa, peruuta koska tahansa helposti netissä.

Tuetut älytelevisiot: Samsung vuoden 2017 tai sitä uudemmat mallit (Tizen 3.0), LG vuoden 2016 tai sitä uudemmat mallit (WebOS 3.0), mm Sonyn ja Philipsin Android TV mallit.

Elisa Viihde -sovellus ja Aitio jatkuu etukuukauden jälkeen toistaiseksi voimassa olevana vain 11,90€/kk. Tutustumisedun hyödyntäminen ei edellytä tilauksen jatkamista, voit irtisanoa tilauksen koska tahansa helposti netissä.

 

Tiesitkö, että vuonna 1955 CIA- ja KGB-agentit yrittivät kilpaa vaikuttaa siihen, kenestä tulee Suomen seuraava presidentti? Tarinat Suomen agenttitoiminnasta heräävät henkiin Elisa Viihteen uusimmassa alkuperäissarjassa, joka kertoo agenttiryhmä Nyrkistä kylmän sodan aikaisessa Suomessa. Kun isänmaa kutsuu, Nyrkki vastaa. Päärooleissa: Emmi Parviainen, Olavi Uusivirta, Hannu-Pekka Björkman, Sampo Sarkola ja Katja Küttner

*** Tarjous on voimassa rajoitetun ajan! ***

TILAA TARJOUS-SANOMAT SÄHKÖPOSTIISI

Ei huolta - Emme roskapostita

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0