VALINTAMME

Fortum Duo (edullisempaan hintaan!)

Peukkuarvosana+2
Peukkuarvosana+2

Fortum Duo – entistä edullisempaan hintaan. Hinta 26.12.2022 alkaen 18,99 c/kWh.

Fortum Duo -sähkö­so­pimus yhdistää fiksusti sekä kiinteä­hin­taisen että markkinahintaisen sähkö­so­pi­muksen edut. Kiinteä sähkön hinnan osuus kahdeksi vuodeksi + Mahdollisuus säästää kulutusta ajoittamalla

Fortum tarjoaa Fortum Duo -sähkösopimustaan kuluttaja-asiakkaille entistä kilpailukykyisempään hintaan.

Määräaikainen Fortum Duo -sähkösopimus: Sähköenergia: Kiinteä osuus sähkön hinnassa + pörssihintaan perustuva kulutusvaikutus (c/kWh).

Perusmaksu 3,54 €/kk. Hinnat sis. alv. 10% 30.4.2023 asti. Tämän jälkeen alv. 24 % Duo -sähkösopimus on voimassa kaksi vuotta.

fortum duo vaaka

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.