Hae korvausta ja rahojasi takaisin lentolipuista

Peukkuarvosana0
0€ - (max. 30% korvaussummasta) Tutustu
Peukkuarvosana0
0€ - (max. 30% korvaussummasta) Tutustu

Palvelun hinta? Se on riskittä maksuton! Palvelu toimii ”no win – no fee” -periaatteella. Jos et saa korvausta tilillesi, olet käyttänyt palvelua ilmaiseksi.

Lentoapu auttaa saamaan rahat takaisin lentolipuista. Voit saada korvausta jopa 600 € matkustajaa kohden

Asiantuntevaa apua korvausten ja rahanpalautusten hakemiseen.

Lentoapu auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen, kun lento on myöhässä, peruttu tai ylibuukattu. Yritys on alan lainsäädännön asiantuntija. Lentoapu hoitaa kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöihin, jotka usein suhtautuvat korvauksen maksamiseen varauksellisesti. Lentoapu auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen, kun lento on myöhässä, peruttu tai ylibuukattu. Yritys on alan lainsäädännön asiantuntija. Lentoapu hoitaa kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöihin, jotka usein suhtautuvat korvauksen maksamiseen varauksellisesti.

Nykysääntöjen mukaan lentomatkustaja voi saada jopa 600 euron korvauksen, jos tämä on viimeisten 3 vuoden aikana ollut lennolla, joka on peruttu, ylibuukattu tai saapunut määränpäähänsä yli 3 tuntia myöhässä.

Palvelun käyttö on maksutonta jos et saa lennostasi korvausta. Jos Lentoapu saa sinulle korvauksen (max 600 € per matkustaja) on lentoavun suomalaisilta asiakkailta perimä kiinteä palvelumaksu korkeintaan 30 % saadusta korvaussummasta. Lue hinnat ja ehdot Lentoavun sivustolta. Ne löytyvät selkesäti sivuston alaosasta.

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.