Editor choice

IHO+ -tabletti, 120kpl vain 35,70 €

Peukkuarvosana+2
35,70 € 44,90 € Tilaa
Peukkuarvosana+2
35,70 € 44,90 € Tilaa

IHO+ on asiantuntijoiden kanssa kehitetty tuote kauneuden ylläpitämiseen. Ulkoisen ihonhoidon lisäksi on mielekästä varmistaa, että elimistö saa riittävästi kaikkia ihonterveyden kannalta tarpeellisia ravintoaineita. Iho+ -tuotteessa nämä ainesosat ovat yhdessä edullisessa valmisteessa.

IHO+ -tabletti sisältää:

  • Korkealaatuista patentoitua merikollageeniyhdistelmää
  • Ihoterveyteen vaikuttavia vitamiineja ja hivenaineita, joiden vaikutukselle ihon terveyteen Euroopan Elintarviketurvallisuusvirasto ja Euroopan Komissio ovat antaneet virallisen vahvistuksensa.
  • Kliinisesti tutkittua ja patentoitua kasviuuteseosta.

TARJOUS

  • 2 kuukauden annos 35,70€ (Norm. 44,90 €)
  • Toimitus sisältää 120 tablettia

728x90 3

Tagit:

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.