Koululaisen liittymä

Peukkuarvosana0
Peukkuarvosana0

Koululaisen liitymä

Moni miettii millaisen liittymän koululainen tarvisee. Jos lapselta kysytään, niin yleensä rajaton netti on ehdoton, mutta nopeuden ei tarvitse olla kodin ulkopuolella supernopea, suurin osa käytöstä kun tapahtuu a) kotona tai b) koulussa, jossa avoin nopea wifi-internet. Koulumatkoille ja vapaa-aikaan riittää hyvin perusnopeuden liittymä, jolloin siitä ei myöskään tarvise maksaa liikaa.

Katso laajempi liittymävertailu tästä

SUOSITTU KAMPANJA ENSILIITTYMÄKSI LAPSILLE

DNA JÄMPTI 4G vain 9.90 EUR/kk rajaton data 1Mbit/s >> tilaa tästä ( datanopeus riittää hyvin Whatsappiin ja perus Youtuben käyttöön )
We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.