Matkailu
0
Hae korvausta ja rahojasi takaisin lentolipuista
Diili
Alkanut 2 vuotta sitten.

Lentoapu hakee lennoista korvaukset puolestasi

0€ - (max. 30% korvaussummasta)
Palvelun käyttö on maksutonta ja se toimii "no win – no fee” -periaatteella. Jos et saa korvausta tilillesi, olet käyttänyt palvelua ilmaiseksi. Jos saat tilillesi korvauksen sen jälkeen, kun Lentoapu on lähettänyt lentoyhtiölle korvausvaatimuksen, perimme palvelumaksuna 30 % saadusta korvaussummasta. Lentoavun suomalaisilta asiakkailta peritään kiinteä palvelumaksu, joka on korkeintaan 30 % saadusta korvaussummasta.
Jos saat tilillesi korvauksen sen jälkeen, kun Lentoapu on lähettänyt lentoyhtiölle korvausvaatimuksen, perii Lentoapu palvelumaksuna 30 % saadusta korvaussummasta.
0
Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja kun hankit Bank Norwegian luottokortin 0€ vuosimaksulla
Diili
Luottokortti Bank Norwegianilta Luottoa 10000 euroon asti - ei vuosimaksua - ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja Tämä tarjous on kuin lahja nyt syksyn matkaa varaavalle! Voit maksaa matkan ...
0
Amoma 5 %:n alennuskoodi / kuponki hotellivaraukseen.
Diili
Amoma 5 %:n alennuskoodi
0
Syksyn Lennot Kroatiaan 119 eurolla
Diili
Alkanut 5 vuotta sitten.

Syksyn Lennot Kroatiaan 119 eurolla

Lennot Helsingistä Pulaan ovat nyt varattavissa halvimmillaan 119 eurolla Skyscannerin kautta.
Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.