Suosittu

Matkaopas 4 nroa 8kk 29 € (norm 42 €) + lahja valinnan mukaan

29 € 42 €

Matkakuumetta?

MAINOS: Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi ja kilpailuta lainat. Yli 20 pankkia kilpailevat lainastasi vain yhdellä hakemuksella kokeile heti tästä.

TARJOUKSEN SISÄLTÖ


Suomalaisen 55+ matkailijan lempilehti Matkaopas tarjoaa sinulle parhaat eväät onnistuneisiin matkoihin ja innostavia lukuelämyksiä jo kotona. Joka numerossa se esittelee parhaat palat ajankohtaisista matkakohteista – käsin poimittuna, hemaisevan kauniissa paketissa.

Joka numerossa kuumimmat matkakohteet tutuista lomaklassikoista eksoottisiin unelmasaariin, Euroopan kaupungeista jännittäviin omatoimikohteisiin, kotimaata unohtamatta. Suomi tarjoaa matkailijalle luontoelämyksiä, kulttuurikohteita, aktiivilomaa.

Lisäksi joka numerossa ainutlaatuinen Pintaa syvemmältä –kaupunkijuttu, jonka kirjoittaja tuntee kohteensa läpikotaisin. Tiedot ovat taatusti ajan tasalla. Näitä vinkkejä et löydä netistä tai opaskirjoista!

TARJOUS

4 nroa 8kk 29 € (norm 42 €) + lahja valinnan mukaan:

  • Ratia klassikkoraitakassi, arvo 34,90 €
  • Brands on Scandinavia Hamam-pyyhe, arvo 34,50 €
  • Joy Actor varavirtalähde, arvo 19,95
  • 1 nro Matkaopas-lehteä, arvo 11,90 €

Tilaukseen sisältyy pääsy Digilehdet-palveluun, jossa on luettavissa tilaamasi lehden ja toisen valinnaisen aikakauslehden vuosikerrat. Digipalvelu toimii verkossa tai tablet-laitteiden sovelluksilla. Etu on voimassa rajoitetun ajan ja vain tilaajille. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Lahjatilauksissa palvelu on lehden saajan käytössä.

*** Tarjous on voimassa rajoitetun ajan! ***

TILAA TARJOUS-SANOMAT SÄHKÖPOSTIISI

Ei huolta - Emme roskapostita

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0