VALINTAMME

Oomi Sähkösopimus 3kk perusmaksuitta ja sittenkin vain 3,80e/kk + sähkönkulutus

Peukkuarvosana+4
Peukkuarvosana+4


Päivitys Elokuu 2022: Suositeltu liittymä tällä hetkellä Fortum Kesto (toistaiseksi)
Päivitys 10.8.2022: Oomi keskeyttää määräaikaisten tarjous sopimusten myynnin.
Päivitys 21.7.2022: Sähkön hinta noussut 27,90 c/kW

Suosittelemme tällä välin Fortum Kesto Toistaiseksi -sähkösopimusta

Sähköä 3kk perusmaksuitta ja ajankohtaan nähden ”edullisen” -hintaista sähköä luotettavalta toimijalta. Katso alempaa mitkä tahot omistavat Oomin: Ei laskutussotkuja ja rehellistä sähkönmyyntiä: Talous24 SUOSITTELEE

Oomi kampanja – (koodi on nyt tarpeeton)

Markkinoiden edullisin sähkötarjous on tässä: Oomin edullinen sähkötarjous on voimassa ilman kampanjakoodia! Voit myös vertailla sähkötarjoukset tästä.

Oomi kampanja tyyppi: Kiinteä 24kk, helppo ja huoleton valinta

Oomi Kiinteä sopii sinulle, jos haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Oomi Kiinteä 24kk -kampanjasopimus on määräaikainen kahden vuoden sopimus. Voit hyödyntää tarjouksen jos sopimuksesi alkaa tämän vuoden loppuun mennessä ja vuosikulutuksesi on maksimissan 20 000 kWh.

Nyt saat sähkösopimuksen varsin kilpailukykyiseen hintaan perusmaksut maltilliset 3,80 € kuussa.

Ota sopimuksen kylkeen myös kätevä Vaihtoturva, jonka avulla voit vaihtaa määräaikaisen sopimuksesi halvempaan, kun sähkön hinta taas laskee.

Miten teen Oomi sähkösopimuksen?

Oomi sähkösopimuksen voit tehdä kätevimmin suoraan Oomin verkkosivulla. Saat sopimuksen heti voimaan.

Muutan pian tai olen muuttamassa nyt. Milloin minun tulee tehdä uusi sopimus?

Suosittelemme että teet muuttoilmoituksen ajoissa, mieluiten jo kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Oomo saa sähkösopimuksesi voimaan tarvittaessa lyhyemmälläkin varoitusajalla. Verkonsivun kautta asioidessa varaudu tekemään ilmoitus paria päivää ennen muuttopäivää.

Kuka omistaa Oomin?

Oomin omistajina ovat kotimaiset (pitkäaikaiset ja paikalliset) energia-alan yhtiöt. Oomin omistajat ovat tällä hetkellä Vantaan Energia, Lahti Energia, Pori Energia, Oulun Seudun Sähkö, Oulun Sähkönmyynti ja sen osakkaat, joita ovat: Oulun Energia, Tornion Energia, Haukiputaan sähköosuuskunta, Raahen Energia, Rantakairan Sähkö ja Tenergia.

Oomi on kotimainen ja vankka taho solmia sähkösopimus. Aloita tästä.

Saako Oomi sähkösopimuksesta S-Bonusta?

Oomi Energia on kotimainen sähkönmyyntiyhtiö, mutta se ei kuulu S-Ryhmään. Oomi Energian sähkösopimuksista tai muistakaan tuotteista ei kerry S-ryhmän Bonusta. Toisaalta, Oomin sähköhinnat ovat kilpailukykyisiä joten bonuksen uupuminen tuskin harmittaa.

Kuinka kauan Oomin kampanja on voimassa?

Rajoitetun ajan. Kun seurataan [year] vuoden sähkön hinnan käyrää, se osoittaa tällä hetkellä taivasta kohden. Jos olet vaihtamassa liittymää, kannattanee tehdä se nyt, tämä tarjous tuskin on syksyyn asti voimassa.

Tarvitsenko kampanjakoodia Oomi sähkösopimukseem?

Et tarvitse. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan, eikä koodia tarvita.

Oomi kampanja sähkösopimus
oomi kampanja tarjous

Oomi kampanjakoodia ei tarvita - Tilaa nyt aina edullinen Oomi kampanjan sähkösopimus. Nyt on edullista sähköä tarjolla Oomi kampanjassa.

Product Brand: Oomi

Product Currency: EUR

Product Price: 0,1438

Product In-Stock: InStock

Tähtiarviomme:
5

Tagit:

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.