Oomi Kiinteä Sähkösopimus – 2 vuodeksi

Peukkuarvosana+4
Peukkuarvosana+4

Nyt määräaikainen Oomi Kiinteä 24kk -sähkösopimus alkaen 11,52 c/kWh! Oomi Kiinteä -sopimuksella saat turvallisen sähkön hinnan kahdeksi vuodeksi. Nappaa kylkeen vielä Vaihtoturva, niin voit päivittää sähkösopimuksesi vuoden kuluttua, jos markkinahinta laskee.

Sähköä hyvään hintaan!

Oomi Kiinteä 24kk on helppo ja huoleton valinta

Oomi Kiinteä sopii sinulle, jos haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut. Sähkön hinta pysyy samana koko sopimuskauden ajan. Oomi Kiinteä 24kk -kampanjasopimus on määräaikainen kahden vuoden sopimus.

Entä jos sähkön hinta laskee sopimuskauden aikana? Vaihtoturvan avulla päivität määräaikaisen sopimuksesi edullisempaan. Voit valita Vaihtoturvan sopimusta tehdessäsi.

Voit tarttua tarjoukseen asuitpa missä päin Suomea tahansa.

⚡️ Oomi Kiinteä sopii sinulle, jos haluat välttää markkinoiden hintaheilahtelut.

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.