Puhelinliittymät – Vertailu

Vertailussa parhaat liittymät matkapuhelimiin, eli puhelinliittymät ja mobiililiittymät. Vertailu päivittyy aktiivisesti, eli tällä sivustolla esitetyt tarjoukset ovat voimassa. Katso ja vertaa paras puhelinliittymä omaan tarpeeseesi, voit katsoa myös kampanjatarjoukset tästä.

Puhelinliittymien vertailu on nykyään verrattain helppoa, sillä niiden vertailussa käytettävä termistö on vakiintinutta. Kaikki operaattorit pyrkivät käyttämään samanpituisia sopimuskausia, samoja termejä eri ominaisuuksista ja puhepakettien kohdallakin minuutti ja tekstiviestimäärät ovat suhteellisen samansuuruisia. Pakettien kohdalla eri operaattoreilla tuotteiden nimet kertovat yleensä paljon paketista. Perus riittää useimmille ja plus paketilla saa kivaa extraa. Harva oikeasti tarvitsee kaikkein nopeimpia paketteja, mutta niille on aina ottajansa. Valitse viisaasti ja ota sellainen liittymä joka riittää – turha maksaa liikaa ylinopeuksista, sillä ilmoitetut maksimiarvot eivät toteudu kuin tukiasemien lähistöllä ja alueilla joissa ei ole paljon ihmisiä. Pieni poikkeus on 5G joka toimii tukiasemien lähistöllä luvatusti, vaikka alueella olisi paljon ihmisiä: Esimerkiksi festarit ovat hyvä esimerkki jossa 5G näyttää ylivoimansa. 5G liittymillä netti on näilläkin alueilla supernopea.

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.