Sähkön kilpailutus (2021): Katso Halvin sähkön hinta ja säästä

Peukkuarvosana+1
Peukkuarvosana+1
fortum vakaa vaaka

Haluaisitko sähköä alk. vain 15 tai 16€ / kk? Solmi nyt puolueettomasti halvin sähkötarjous Fortumilta. Opiskelijoille 15 eurolla kuussa ja muille alkaen 16 euroa kuussa alle 44m2 asuntoon!

Fortum tarjoaa nyt huikean tarjouksen – vaihda nyt kotiisi edullisempi sähkö ja tee se kätevästi verkossa!

 • Vakio -paketin hinnat alk 15 euroa / kk
 • Kiinteä kuukausihinta – ei yllätyksiä
 • Sopimus voimassa toistaiseksi
 • 100% vesisähköä
 • Vaihda edullisempaan sähkösopimukseen helposti netissä!

Tilaa oma edullinen sähkösopimus heti Fortumilta – On ihan sama, asuit missä paikkakunnalla tahansa, voit tehdä sen vain 3 minuutissa netissä! Luotettava laskutus aina sähköverkkoyhtiön lukemien mukaisesti – valitse sähköpostilaskutus tai e-lasku halutessasi!

Vaihtoehto 2

Solmi Hyvä Diili sähkösopimus Kotimaan Energialla ja säästä isosti. Sopimus on 24kk määräaikainen.

Sähkön kilpailutus kannattaa aina – Alenna sähkön hintaa merkittävästi ja kokeile edullisin Zmartalla
2-3 minuutin vaivan takia sähkön kilpailutus kannattaa, jopa puolen vuoden tai vuoden välein tehtävänä!

Tämän vuoden edullisimpia (päivitetty syyskuu 2021) vaihtoehtoja ovat tarjonneet mm. Fortum, joka tarjoaa sähköä edullisesti ja sen suositun Vakaa paketin myötä, ensimmäinen kuukausi on ilmainen sähköjen osalta ja 6kk perusmaksut on myäs 0 euroa/kk.

Solmihan siis halvin sähkötarjous heti, niin säästät heti kymppejä. Suosittelemme kokeilemaan kuuminta tarjousta tällä hetkellä.

Kilpailuta sähkötarjous Zmartalla ja säästä satoja, jopa tuhansia euroja muutaman vuoden aikavälillä. Jos maksat markkinoiden kalleinta hintaa juuri nyt ja vaihdat edullisimpaan voi ero olla todella merkittävä!

Kotimaan Energian diili on vuoden paras, johon kannattaa laittaa lasertähtäin ja hommata helppo sekä halpa sähkö himaanUusin ja paras palvelu 2021 alkuvuodelta on kuitenkin Kotimaan Energialla, josta saat parhaimman mahdollisen tarjouksen tällä hetkellä.

Kotimaan Energia antaa lukuisat edut sähkösopimuksen kera – tämä kannattaa katsastaa, ennen kuin käännyt minkään muun sähköpalvelun puoleen, sillä sähkön kilpailutus onnistuu silmän räpäyksessä!

Vaihtoehto 3

Kilpailuta sähkötarjous ( ei tosin kannata jos Fortumin paketti miellyttää)
Sähkömittari on kolmas vaihtoehto kohti halvempaa sähkölaskua. Sähkömittari on luotettava kumppani, joka kilpailuttaa sähkön puolestasi eli löydät aina halvimman sähkötarjouksen, olit sitten vaihtamassa nykyistä sopparia tai luomassa uutta. Sähkömittarin avulla voit verrata helposti muita kotimaisia sähköyhtiöitä:

 • Tee vertailu alle 2 minuutissa
 • Paras sähkösopimus löytyy yleensä minuuteissa
 • Kilpailuttaa tarjoukset ja voit valita parhaan helposti
 • Ilmainen, luotettava ja kotimainen palvelu
 • Kilpailuta sähkö ilmaiseksi Sähkömittari -palvelussa ja tiedät, kuinka paljon voit säästää.
We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
 • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.