VALINTAMME

Storytel 2 viikkoa ilmaiseksi

0,00 € 16,99 € Ilmaiskokeiluun

Sovellus on saatavilla iPhone- tai Android-laitteeseen, ja palvelu toimii samalla periaattella kuin esimerkiksi Spotify: Rekisteröidyttyäsi voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat

TARJOUS! KOKEILE 2 VIIKKOA MAKSUTTA

YLI SATATUHATTA KIRJAA

Kokeile Storyteliä nyt ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua maksamalla normaalihinnan.

Storytel on vuonna 2005 perustettu digitaalinen kirjapalvelu, jonka avulla voit lukea ja kuunnella kirjoja suoraan puhelimessa tai tabletillasi. Suomessa Storytel aloitti 2016.

Sovellus on saatavilla iPhone- tai Android-laitteeseen, ja palvelu toimii samalla periaattella kuin esimerkiksi Spotify: Rekisteröidyttyäsi voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan 9,99e/kk. Voit myös ladata kirjoja offline-tilaan luettavaksi tai kuunneltavaksi ilman verkkoyhteyttä.

Storytelistä löytyy niin suomen-, ruotsin-, ja englanninkielistä kirjallisuutta, ja valikoima kasvaa jatkuvasti niin suomalaisten kuin ulkomaisten kustantajien tuotteilla.

storytel wide

Storytel 2 viikkoa ilmaiseksi
Storytel 2 viikkoa ilmaiseksi
0,00 € 16,99 €
We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.