Suosittelemme

Storytel 2 viikkoa ilmaiseksi

0,00 € 16,99 €
Storytel 2 viikkoa ilmaiseksi
Storytel 2 viikkoa ilmaiseksi
0,00 € 16,99 €

Sovellus on saatavilla iPhone- tai Android-laitteeseen, ja palvelu toimii samalla periaattella kuin esimerkiksi Spotify: Rekisteröidyttyäsi voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat

TARJOUS! KOKEILE 2 VIIKKOA MAKSUTTA

YLI SATATUHATTA KIRJAA

Kokeile Storyteliä nyt ilmaiseksi kahden viikon ajan ilman sitoumuksia! Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelua hintaan 16,99e/kk.

Storytel on vuonna 2005 perustettu digitaalinen kirjapalvelu, jonka avulla voit lukea ja kuunnella kirjoja suoraan puhelimessa tai tabletillasi. Suomessa Storytel aloitti 2016.

Sovellus on saatavilla iPhone- tai Android-laitteeseen, ja palvelu toimii samalla periaattella kuin esimerkiksi Spotify: Rekisteröidyttyäsi voit kuunnella ja lukea kirjoja niin paljon kuin haluat kiinteään kuukausihintaan 16,99e/kk. Voit myös ladata kirjoja offline-tilaan luettavaksi tai kuunneltavaksi ilman verkkoyhteyttä.

Storytelistä löytyy niin suomen-, ruotsin-, ja englanninkielistä kirjallisuutta, ja valikoima kasvaa jatkuvasti niin suomalaisten kuin ulkomaisten kustantajien tuotteilla.

Tarjoukset.info
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0