Telia Rajaton Puhe 100M

Peukkuarvosana0
Peukkuarvosana0

Telia on uuden sukupolven kansainvälinen ja paikallisesti vahva operaattori!

** Tarjoukset koskevat vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle. **

Rajaton Puhe 100 M

– 4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit/s
– Rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
– Rajattomasti puheluita ja viestejä
– Netti EU/ETA-maissa 14 Gt/kk
12 kk ajan 19,90 EUR / kk (+ avausmaksu 3 EUR)
12kk jälkeen 29,90 EUR / kk tai paketin kulloinkin voimassaoleva hinta. EI määräaikaisuutta.

Tilaa tästä

 

TAI TARJOUS 2

 

Rajaton 200 M

– 4G-verkon maksiminopeus 200 Mbit/s
– Rajaton netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa
– Rajattomasti puheluita ja viestejä
– Netti EU/ETA-maissa 17 Gt/kk
– Lisäksi liittymällä voi soittaa Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin.

12kk ajan 21,90 EUR / kk (+ avausmaksu 3 EUR)
12kk jälkeen 32,90 EUR / kk tai paketin kulloinkin voimassaoleva hinta. Ei määräaikaisuutta.

Tilaa tästä

 

** Lisätietoja **

Pakettien sisältö ja tiedot kokonaisuudessaan: 

Yhteys Rajaton Puhe 100 M -paketti 19,90 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta on 29,90 €/kk tai paketin kulloinkin voimassaoleva hinta. Ei määräaikaisuutta. Liittymä toimii samoilla hinnoilla ollessasi missä tahansa EU/ETA-alueella. Paketti sisältää rajattomasti normaalihintaisia puheluita ja/tai videopuheluita sekä normaalihintaisia tekstiviestejä ja/tai multimediaviestejä. Lisäksi liittymällä voi soittaa Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin. Hinnoittelu ei koske puheluja ja viestejä palvelunumeroihin ja erityishinnoiteltuihin numeroihin. Netin arvioitu maksiminopeus on 100 Mbit/s. Nettimäärä on rajaton kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa, muualla EU/ETA-alueella 14 Gt/kk. Jos määrä EU/ETA-alueella täyttyy, surffaat hintaan 1 €/pvä. Hinta sisältää 500 Mt tiedonsiirtoa normaalilla nopeudella päivää kohden. Jos määrä täyttyy, käyttö jatkuu verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, kunnes nopeus palautuu. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–100 Mbit/s. Tiedonsiirron maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Uuden liittymän avausmaksu verkkokaupassa 3 €. Ks. suuntaa-antavat peittoalueet: www.telia.fi/kuuluvuus Hinnoittelu koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.

Yhteys Rajaton 200 M -paketti 21,90 €/kk 12 kuukauden ajan, jonka jälkeen hinta on 32,90 €/kk tai paketin kulloinkin voimassaoleva hinta. Ei määräaikaisuutta. Liittymä toimii samoilla hinnoilla ollessasi missä tahansa EU/ETA-alueella. Paketti sisältää rajattomasti normaalihintaisia puheluita ja/tai videopuheluita sekä normaalihintaisia tekstiviestejä ja/tai multimediaviestejä. Lisäksi liittymällä voi soittaa Suomesta Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan, Viroon, Latviaan ja Liettuaan kotimaan hinnoin. Hinnoittelu ei koske puheluja ja viestejä palvelunumeroihin ja erityishinnoiteltuihin numeroihin. Netin arvioitu maksiminopeus on 200 Mbit/s. Nettimäärä on rajaton kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa, muualla EU/ETA-alueella 17 Gt/kk. Jos määrä EU/ETA-alueella täyttyy, surffaat hintaan 1 €/pvä. Hinta sisältää 500 Mt tiedonsiirtoa normaalilla nopeudella päivää kohden. Jos määrä täyttyy, käyttö jatkuu verkon perusnopeudella (128 kbit/s) seuraavan vuorokauden alkuun, kunnes nopeus palautuu. Saapuvan liikenteen vaihteluväli 3G-verkossa 0,4–40 Mbit/s ja 4G-verkossa 10–200 Mbit/s. Tiedonsiirron maksiminopeus sekä nopeuden vaihtelu riippuu mm. laitteen ominaisuuksista sekä verkon kuormituksesta. Uuden liittymän avausmaksu verkkokaupassa 3 €. Ks. suuntaa-antavat peittoalueet: www.telia.fi/kuuluvuus Hinnoittelu koskee uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle.

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.