Testomax 6 viikoksi -50% + ILMAINEN TOIMITUS

Peukkuarvosana0
34,90 17,45 Tilaa -50%
Peukkuarvosana0
34,90 17,45 Tilaa -50%

Kokeile T-max-valmistetta 6 viikon ajan (44 kapselia) -50% kampanjahintaan 17,45€ sisältäen postikulut. 

T-Max on Norjassa varta vasten miehille kehitetty ravintolisä, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita. Valmisteen pääraaka-aine eli sarviapilayrtti edistää säännölliseen voimaharjoitteluun yhdistettynä lihasmassan kasvua ja miehisen kestävyyden kannalta tärkeää kehon sokeriaineenvaihduntaa. T-Max voi auttaa ylläpitämään normaalia testosteronitasoa sekä lievittämään väsymysytä ja uupumuksen tuntemuksia.

980x120Testosteronitason laskun tyypillisimpinä oireina esiintyy mm. väsymystä, ärtyneisyyttä, seksuaalista haluttomuutta sekä lihasmassan vähenemistä. T-Max® on erityisesti miehille kehitetty ravintolisä, jonka ainesosat ovat tutkitusti tehokkaita ja sen avulla voidaan vähentää testosteronitason laskusta johtuvia vaivoja. T-Max sisältää mm. Testofenia rohtosarviapilasta.

 

T-Max miehen om ravintolisä:

•    antaa energiaa ja auttaa jaksamaan
•    parantaa lihasmassan kehitystä
•    lisää seksuaalista halukkuutta

T-Maxin ainesosat:

Testofen® (rohtosarviapilasta):

•    vapauttaa elimistössä proteiineihin sidottuna olevaa testosteronia enemmän miehen oman elimistön käyttöön.
•    parantaa lihasmassan kehitystä

Sinkki

•    edistää veren testosteronitasojen pysymistä normaalina

B6-vitamiini:

•    auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

Magnesium:

•    edistää lihasten normaalia toimintaa

Kokeile nyt -50% ensimmäinen pakkaus!

Lue lisää T-Maxin® ainesosista täältä ja ainesosilla tehdyistä tutkimuksista täältä.

  • T-Max EI OLE lääke- eikä testosteronilisä (testosteronilisät ovat lääkärin määräämiä, reseptillä saatavia valmisteita).
  • T-Max® on erityisesti miehille 35+ kehitetty ravintolisä, eikä sen ainesosat voi nostaa elimistön testosteronitasoa.
  • T-Max sisältää ainesosia, joiden avulla voidaan vähentää testosteronitason laskusta johtuvia vaivoja (miesten vaihdevuodet/andropaussi). Kun testosteronitasot laskevat, se voi johtaa lihasvoiman ja -massan vähenemiseen, energiatason laskuun ja seksuaalisen halukkuuden heikkenemiseen
  • T-Max® on erityisesti miehille kehitetty ravintolisä ja sen tarkkaan valikoidut ainesosat voivat parantaa treenin tehoa, kasvattaa lihasmassaa sekä antaa lisää energiaa, lisää seksuaalista halukkuutta ja suorituskykyä.
We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.