Tonttujen Joulu -astiasto ILMAISEKSI

Aloita joulun juhlinta! Nyt saat tilata 4 jouluista lautasta + lasikannellisen valurautapadan ilmaiseksi (+ toim.kulut 7,90 €)!

MAINOS: Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi ja kilpailuta lainat. Yli 20 pankkia kilpailevat lainastasi vain yhdellä hakemuksella kokeile heti tästä.

TARJOUKSEN SISÄLTÖ

Nyt voi tilata 2 ruokalautasta ja 2 alkuruokalautasta Tonttujen Joulu -astiastosta ILMAISEKSI!

Vain toim.kulut 7,90 € lisätään hintaan.

Apilanlehti ja taiteilija Anne Rooslien ovat suunnitelleet ihanan Tonttujen joulu -astiaston. Anne Rooslien on vanginnut pihatonttujen arkiset askareet yksityiskohtaisiin kuviinsa. Jouluyön palkintona on ihana ”tonttupuuro” voisilmineen. Lumihiutaleet leijuvat hiljalleen öiseltä taivaalta.

Tarjous on voimassa asiakkaille, jotka eivät aiemmin ole tilanneet Tonttujen Joulu -astiastoa.

Älä ohita tätä ainutlaatuista tarjousta. Olemme vihdoin luoneet jouluastiaston, joka on konepesunkestävä ja silti aidolla platinalla koristeltu. Tee joulupöydästäsi juhlava ja ikimuistoinen. Apilanlehden ihana Tonttujen Joulu -astiasto edustaa lämpöä, iloa ja yhteisöllisyyttä.
Perinteiset tonttuaiheet vievät ajatuksemme turvalliselle ja rauhalliselle maatilalle, jossa pihatonttu häärii ja huolehtii kaikkien hyvinvoinnista. Käsin maalattu platinareunus vielä vahvistaa tunnelmaa.
Tilaa 4 lautasta ilmaiseksi*! Klikkaa tästä
(*+ toim.kulut 7,90 €)

*** Tarjous on voimassa rajoitetun ajan! ***

TILAA TARJOUS-SANOMAT SÄHKÖPOSTIISI

Ei huolta - Emme roskapostita

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0