PÄÄTTYNYT

Valaistus -12% alennuskoodilla

Peukkuarvosana0
-12% Hinta tai alennettu hinta Tee Tilaus
FI21-LOKAK12
Peukkuarvosana0
-12% Hinta tai alennettu hinta Tee Tilaus
FI21-LOKAK12

12% alennusta tilauksestasi ja ilmainen toimitus ostaessasi yli 120€:lla Tarjous on voimassa 18.-24.10.2021 ja koskee myös jo valmiiksi alennushintaisia tuotteita. Yksittäisiä tuotemerkkejä on suljettu tarjouksen ulkopuolelle.

+ LISÄALE 10 EUROA

10 euron alennus uutiskirje tilaamalla! Tilaa nyt Nettilamppu.fi:n uutiskirje ja saat 10 euron etukupongin verkkokauppaan. Etukupongin voi lunastaa uuden, yli 75 euron (sis. alv., ei sis. mahd. toimituskuluja) arvoisen tilauksen yhteydessä. Yksittäisiä tuotemerkkejä on suljettu tarjouksen ulkopuolelle. Kukin uutiskirjeen tilaaja voi käyttää etukupongin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi liittää muihin etukuponkikampanjoihin. Etukuponkia ei myöskään voi liittää jälkikäteen jo tehtyyn tilaukseen.

Nettilamppu.fi on Euroopan johtava valaisimien ja lamppujen verkkokauppa.

Meistä jokainen tarvitsee valoa niin yksityiselämässään kuin työpaikallaankin. Henkilökohtaiset vaatimukset täydelliselle valaistukselle eroavat kuitenkin hyvin paljon toisistaan, sillä esimerkiksi riittävä kirkkaus, valaisimen korkea käytettävyys ja tyylikäs muotoilu sekä valon luoma viihtyisyys ovat pitkälti makuasioita.

Valtava valikoimamme vastaa näihin yksilöllisiin vaatimuksiin. Asiakkaamme pääsevät valitsemaan suosikkituotteensa yli 20.000 valaisimen ja lampun joukosta, ja tilaus onnistuu kätevästi verkossa. Yli 99 euron ostokset toimitetaan Suomeen toimituskuluitta, ja etukäteismaksun käyttäjät saavat vielä ylimääräisen 2 %:n alennuksen. Lisäksi asiakkaille on tarjolla erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joista parhaiden tarjousten metsästäjiä miellyttää varmasti eniten tarjoukset-kategoria, josta voi tehdä löytöjä jopa 70 %:n alennuksella.

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.