ExpiredValaistus -12% alennuskoodilla

-12% Hinta tai alennettu hinta
FI21-LOKAK12
Valaistus -12% alennuskoodilla
Valaistus -12% alennuskoodilla
-12% Hinta tai alennettu hinta

SuosikiksiTallennettuRemoved 0

12% alennusta tilauksestasi ja ilmainen toimitus ostaessasi yli 120€:lla Tarjous on voimassa 18.-24.10.2021 ja koskee myös jo valmiiksi alennushintaisia tuotteita. Yksittäisiä tuotemerkkejä on suljettu tarjouksen ulkopuolelle.

+ LISÄALE 10 EUROA

10 euron alennus uutiskirje tilaamalla! Tilaa nyt Nettilamppu.fi:n uutiskirje ja saat 10 euron etukupongin verkkokauppaan. Etukupongin voi lunastaa uuden, yli 75 euron (sis. alv., ei sis. mahd. toimituskuluja) arvoisen tilauksen yhteydessä. Yksittäisiä tuotemerkkejä on suljettu tarjouksen ulkopuolelle. Kukin uutiskirjeen tilaaja voi käyttää etukupongin vain kerran ja vain yhteen tilaukseen, eikä sitä voi liittää muihin etukuponkikampanjoihin. Etukuponkia ei myöskään voi liittää jälkikäteen jo tehtyyn tilaukseen.

Nettilamppu.fi on Euroopan johtava valaisimien ja lamppujen verkkokauppa.

Meistä jokainen tarvitsee valoa niin yksityiselämässään kuin työpaikallaankin. Henkilökohtaiset vaatimukset täydelliselle valaistukselle eroavat kuitenkin hyvin paljon toisistaan, sillä esimerkiksi riittävä kirkkaus, valaisimen korkea käytettävyys ja tyylikäs muotoilu sekä valon luoma viihtyisyys ovat pitkälti makuasioita.

Valtava valikoimamme vastaa näihin yksilöllisiin vaatimuksiin. Asiakkaamme pääsevät valitsemaan suosikkituotteensa yli 20.000 valaisimen ja lampun joukosta, ja tilaus onnistuu kätevästi verkossa. Yli 99 euron ostokset toimitetaan Suomeen toimituskuluitta, ja etukäteismaksun käyttäjät saavat vielä ylimääräisen 2 %:n alennuksen. Lisäksi asiakkaille on tarjolla erilaisia kampanjoita ja tarjouksia, joista parhaiden tarjousten metsästäjiä miellyttää varmasti eniten tarjoukset-kategoria, josta voi tehdä löytöjä jopa 70 %:n alennuksella.

(ei kommentointeja)

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo

Saman tilin alle kätevästi simmit koko perheelle tai kaikkiin laitteisiisi!

Yksi tili, niin monta sim-korttia/liittymää/puhelinnumeroa (=Simmi) kuin tarvitset!

M

o

i