☕ Voita 10 kpl kahvipakkausta ( eli 5 kiloa ! )

Kuulimme villin huhun, että röyhkeimmät kauppiaat kiskovat kahvipaketista jo yli 8 euron hintaa. Tämä se on laillinen ryöstö jos mikä – Röyhkeämpää kuin 3 euron bensalitra.

Tarjoukset.info toimitus

Jaossa nyt arvonnan muodossa 10 pakettia suomalaisten suosikkikahvia: Juhla Mokka 500 grammaa. Siis sitä kahvia mistä kaikki tykkää ja mikä on vaan se meidän suomalaisten huulille maistuva kahviblendi.

Ei kun mukaan arvontaan. Tämä on halvempaa kuin tarjouksesta!

Tarjoukset.info toimitus

Toivotamme onnea kisaan!

Meidän kilpailuista ihan oikeasti jaetaan palkinnot ulos. Arvonta suoritetaan automaattisesti, kun kilpailun aika loppuu ja voittajan nimi on myös nähtävissä kilpailun sivulta sen päätyttyä.

HUOMIO!
Facebook, Instagram tai mikään muukaan sosiaalinen alusta, Juhla Mokka tai sen valmistaja eivät ole mukana tässä arvonnassa millään muotoa.

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.