Pikalainat

Pikalaina eli pikavippi tai pikaluotto on lyhytaikainen vakuudeton alle 2000 euron kulutusluotto. Pikavippi tyyppisen lainan suuruus on Suomessa normaalisti 50 euron ja 1000 euron välimaastossa. Pikavipin hakeminen tapahtuu useasti mobiililaitteella verkkosivustolta suoraan, mobiiliapilla tai perinteisemmin pikavippi tekstiviestillä -tyyppisellä ratkaisulla. Kuitenkin nykyään jo hyvin usein luotonantajan verkkosivuston välityksellä.

Eri pikavippi, pikalaina- ja lainasivustoille on viimeaikoina ilmestynyt myös uusia nokkelia termejä, kuten joustoluotto ja vertaislaina. Kuitenkin kyseessä on lähes poikkeuksetta juuri pikavippi, kun lainasumma liikkuu alle 2000 eurossa ja takaisinmaksuaika ei ole kovin pitkä ( lue alle 3 kuukautta ). Pikavippien ongelmia on yritetty suitsia erilaisilla laeilla jo pidemmän aikaa ja pikavippimarkkinalle onkin tullut positiivisia rajoituksia joilla ollaan saatu lainakorkoja hivenen lähemmäksi normaalien lainojen vuosikorkoja.

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.