Polkupyörä tarjoukset? 5 nettikauppaa joista löydät pyörät ja tarvikkeet edullisemmin

Tässä vinkkejä sinulle, kun aikeenasi on ostaa ja tilata polkupyörä netistä. Polkupyörän tilaaminen ulkomailta on yleensä hyvinkin helppoa ja kannattavaa verrattuna kotimaan hintatasoon. Myös muita syitä tutustua ulkomaiseen, esimerkiksi Saksan ja Iso-Britannian valikoimaan löytyy ja tässä ne tavanomaiset edut,

Esimerkiksi Saksassa polkupyörävalikoimaa on niin tavattoman paljon ja hinnat ovat yleensä huomattavasti kotimaista tarjontaa alhaisempia.

Saksan verkkokaupoista toimitukset kulkevat useimmin joko ilmaiseksi tai varsin kohtuullisilla postimaksuilla, yleensä 9,99€ hintaan esim DPD tai DHL jakeluna 2-4 arkipäivässä. Tavaraa on lisäksi aina varastossa, markkina on niin iso!

Tässä 5 poimintaamme EU alueen kaupoista, joista voit tilata polkupyörän kätevästi ja turvallisesti.

Bikester – Se ”suomalainen” pyöräverkkokauppa (Saksa)

Bikester.fi on Saksasta operoiva suomalaisen oloinen verkkokauppa. Se ei ole kuitenkaan suomalainen kauppa vaikka kovasti siltä vaikuttaa.  Bikesterin asiointikokemus on kuitenkin täysin suomalainen, on suomenkieliset tuotetekstit, suomenkielinen asiakaspalvelu ja suomalaiset maksutavat. Kauppa on kuitenkin saksalainen mutta todella luotettava kauppa tilata polkupyörä.

Postitukset ja palautukset Bikesteristä toimivat näin:

Bikesteriillä ilmainen toimitus yli 499 € polkupyöriin (muutoin 29,90 €). Pienempiin lähetyksiin kuten lastenpyörät, saat ilmaiset postikulut yli 99 € tilauksiin (muutoin 4,95 € per tilaus).

Bikesterillä uskomaton 100 päivän palautusoikeus ja palautus on lisäksi asiakkaalle maksuton – jopa polkupyörille! Muista kuitenkin, että tuotteen pitää olla uudenveroisessa kunnossa joten säilytä myös polkupyörän laatikko päivän parin verran jos tulet aatoksiin pyörän palauttamiseksi.

Bike-Discount.de – yksi Saksan isoimmista

Bike-discount.de on Saksan suurimpia polkupyöriä myyviä verkkokauppoja. Sivusto on toteutettu englanniksi ja toimitukset Suomeen tapahtuvat seuraavanlaisin ehdoin:

Postikulut Suomeen 9,95 € – 59,95 €, riippuen lähetyksen koosta
30 päivän palautusoikeus (ostaja maksaa postikulut, mikäli tuote on alle 50 €)

Takuu ja palautukset

ilmainen palautus myös Suomesta
Tarjolla on valtavat määrät erilaisia fillareita; sähköpyöriä, maastopyöriä, bmx-pyöriä, lasten pyöriä jne. jne. Lisäksi on myös isot valikoimat pyörien varaosia ja tarvikkeita.

Rose Bikes – Aktiivi- ja tosiharrastajan kauppa

Rose Bikes ei ole ihan peruspyöräilijän verkkokauppa, vaan tosissaan pyöräilyä harrastavan valinta. Valikoimaa löytyy jopa triathlon-urheilijoiden vaatimuksiin. Tarjolla on sekä valmiita pyöriä että täysin asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä pyöriä.

Rose Bikesilla on myös kaksi kivijalkakauppaa Saksassa; toinen Bocholtissa ja toinen Münchenissä.

Rose Bikesin Sivusto toimii myös suomenkielellä verkkoosoitteessa rosebikes.fi ja heiltä toimitukset Suomeen tapahtuvat seuraavin ehdoin:

Pikkupaketit (ei-pyörät) yli 50 € tilauksiin ilmainen toimitus(pienemmissä tilauksissa 4,95 €)

Polkupyörien toimitus Suomeen maksaa 20,00€. Asiakaspalvelu nettisivujen mukaan vain saksaksi/englanniksi, mutta yhteystiedoista löytyy myös Suomen yhteystietoja.

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0