Ferratum Kertalaina

Peukkuarvosana+1
Peukkuarvosana+1

Ferratumin Laina on kertalaina, jota voit hakea kätevästi verkossa. Sinun täytyy olla vähintään 22-vuotias sinulla tulee olla Suomessa vakituinen osoite. Lainan hakeminen on helppoa etkä tarvitse siihen muuta kuin verkkotunnuksesi. Olemme vastuullinen luotonmyöntäjä, joten tarkistamme asiakkaan maksukyvyn velan takaisinmaksun suhteen. Emme peri avausmaksua tai muita piilokuluja ja lainan tilinhoitomaksu on 5,90 € – 9,90 € / kk lainasummasta riippuen. Tutustu rauhassa Ferratum Lainan ehtoihin ja hinnoitteluumme. Kun tarvitset lainaa joko yllättävään menoon tai kun haluat nopeasti ja turvallisesti itsellesi mahdollisuuden toivomaasi hankintaan, ota meihin yhteyttä! Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään ja sinulla on rauhassa aikaa tehdä itsellesi paras päätös.

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.