Suosittu

Lisää hiustenkasvua kaljuuntuville – Provexin

16,64 € sis. postikulut! 20,80 €

Selätä perinnöllinen hiustenlähtö muutamassa kuukaudessa

MAINOS: Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi ja kilpailuta lainat. Yli 20 pankkia kilpailevat lainastasi vain yhdellä hakemuksella kokeile heti tästä.

TARJOUKSEN SISÄLTÖ

Reseptivapaa Provexin on Ruotsissa kehitetty lääketieteellinen valmiste, joka auttaa perinnöllisestä kaljuuntumisesta kärsiviä lisäämään hiustenkasvua.

  • kliinisesti todistetusti edistää hiustenkasvua
  • poistaa ja liuottaa karvatuppea tukkivaa likaa (talia, keratiinia, ihojäänteitä)
  • edistää ravinteiden kulkeutumista karvatuppeen
  • luo paremmat edellytykset hiustenkasvulle
  • vaikuttaa juuri siellä, mihin hiusten toivotaan kasvavan
  • ei todistetusti aiheuta sivuvaikutuksia
  • on helppokäyttöinen geeli, mikä imeytyy hyvin päänahkaan

TARJOUS

Kokeile nyt Provexinia –20% kampanjahintaan 16,64 €, sisältäen postikulut!

Hiustenlähtö on yleinen vaiva, mutta sen etenemistä voi kuitenkin hidastaa uudella Provexin valmisteella. Provexin geeli todistetusti edistää hiustenkasvua, sillä se edistää ravinteiden kulkeutumista karvatuppeen. Geeli vaikuttaa juuri siellä, mihin hiusten toivotaan kasvavan.

Perusteellisessa, 110 koehenkilön tutkimuksessa osoitettiin, että puolet ennenaikaisesta kaljuuntumisesta kärsivistä valmistetta kokeilleista sai yli 30% hiuksistaan takaisin

Nainen, lue tämä!

Vaivaako sinua ennenaikainen hiustenlähtö? Hanki avuksi Provexin™A100HF-valmiste.

Hiustenlähtö on ongelma joka vaivaa niin miehiä kuin naisiakin. Etenkin naisilla ennenaikainen hiustenlähtö voi olla kiusallinen vaiva, sillä se on huomattavasti harvinaisempaa kuin miesten kaljuuntuminen.

Provexin™A100HF on lääketieteellinen valmiste, jonka vaikutukset ovat kliinisesti todistettuja: tutkimukseen osallistuneilla henkilöillä hiusten määrä kasvoi jopa kolmanneksella. Valmiste luo paremmat edellytykset hiustenkasvulle aiheuttamatta sivuvaikutuksia. Provexin™A100HF on päänahalle levitettävä helppokäyttöinen geeli, joka imeytyy hyvin.

Älä jää vaivasi kanssa yksin! Ota avuksi Provexin ja selätä perinnöllinen hiustenlähtö muutamassa kuukaudessa. Nyt Provexin™A100HF  -20% tarjoushintaan 16,64€, sisältäen postikulut. 

Jos olet mies, lue tämä!

Taistele karkaavaa hiusrajaa ja kaljuuntuvaa päälakea Provexin™A100HF-valmisteen avulla! Useimmat miehet kaljuuntuvat ennemmin tai myöhemmin. Joidenkin miesten hiustenlähtö alkaa jo teini-iässä. Provexin™A100HF on tieteellisesti toimivaksi todettu apu kaljuuntumista vastaan, ja niin Göteborgissa kuin Berliinissä toteutettujen tutkimusten tulokset ovat yksimieliset: Jo neljän viikon käytön jälkeen lääkärit havaitsivat huomattavia muutoksia koehenkilöiden hiustenkasvussa. Valmiste on helppokäyttöinen geeli, joka levitetään suoraan päänahalle, eikä sillä ole lainkaan sivuvaikutuksia.

*** Tarjous on voimassa rajoitetun ajan! ***

TILAA TARJOUS-SANOMAT SÄHKÖPOSTIISI

Ei huolta - Emme roskapostita

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0