Supertarjous

5 numeroa National Geographic -lehteä + Ammattilaatuinen kiikari vain 29,90 €

29,90 € 150,50 €

National Geographicin ainutlaatuiset kuvareportaasit vievät sinut paikkoihin, joissa ihminen ei ole ennen käynyt. Saat tietoa tutkijoiden uraauurtavista edistysaskelista ja pääset suojelemaan norsuja ja muita villieläimiä salametsästäjiltä sekä mittaamaan maapallon tulivuorten, hirmumyrskyjen ja jäätiköiden lämpötiloja!

MAINOS: Yhdistä useat pienet lainat yhdeksi edulliseksi kokonaisuudeksi ja kilpailuta lainat. Yli 20 pankkia kilpailevat lainastasi vain yhdellä hakemuksella kokeile heti tästä.

TARJOUKSEN SISÄLTÖ

National Geographic esittelee sinulle maailman ihmeet. Tutustu tieteen uusimpiin löytöihin ja lue mielenkiintoisia reportaaseja nykyhetken ja menneen maailman merkkitapahtumista.
Ainutlaatuiset kuvareportaasit vievät lukijan paikkoihin, joissa ihminen ei ole ennen käynyt. Saat tietoa tutkijoiden uraauurtavista edistysaskelista ja pääset suojelemaan norsuja ja muita villieläimiä salametsästäjiltä sekä mittaamaan maapallon tulivuorten, hirmumyrskyjen ja jäätiköiden lämpötiloja. Saat seurata arkeologien mukana tutustumismatkalle menneiden aikojen mysteereihin sekä tutustua ajankohtaisiin kehitysaskeliin ja maailmanlaajuisiin haasteisiin aitiopaikalta,

TARJOUS

5 numeroa National Geographic -lehteä + Ammattilaatuinen kiikari vain 29,90 €
tai 10 numeroa National Geographic -lehteä + Ammattilaatuinen kiikari vain 59,90 €

Ammattilaatuinen kiikari

Kiikarin avulla löytyvät kaukana olevat kuvauskohteet, kuten linnut.

Mitiluxin kiikarista on vastikään esitelty uusi, entistä parempi versio. Se suurentaa kahdeksankertaisesti, joten sen avulla huomaat eläimet ja muut kuvauskohteet aivan eri tavalla kuin paljaalla silmällä. Sen objektiivin halkaisija on 40 mm, joten kiikarin suuri valovoima mahdollistaa katselun hämärässäkin. Se on kumivahvisteinen, siinä on integroidut etulinssien suojukset ja dioptriakorjaus silmälasien käyttäjille. Kiikarissa on kierrekiinnitys, johon voidaan kiinnittää esimerkiksi kamerajalusta. Mitilux 8X40:ssä on myös tarkennuspainike, ja 1000 metrin etäisyydelle katseltaessa näkymä on perätin 149 metrin levyinen.

Kiikaripakkaukseen kuuluvat laukku, hihna ja linssinsuojus.

Kokomitat: 180 mm x 55 mm x 145 mm (L x K x S), paino: 727 grammaa.

Digitaalinen lintuliite

National Geographic kutsuu sinut lintujen maailmaan  

Juuri nyt voit tilaajana saada erityisen digitaalisen lintuliitteen, joka antaa sinulle 101-sivua jännittävää ja rikastuttavaa tietoa. Pääset muun muassa muuttolintujen salaperäisille matkoille ja tutkimaan, miksi emme voi elää ilman lintuja, tai tapaamaan dinosauruksia, jotka eivät ole kuolleet.

Koska olet National Geographicin tilaaja, saat lehden täynnä uusimpia tutkimuksia, mielenkiintoisia reportaaseja ja paljon muuta maailmankuuluilta kirjoittajilta ja valokuvaajilta.

Arvo 99 €

*** Tarjous on voimassa rajoitetun ajan! ***

TILAA TARJOUS-SANOMAT SÄHKÖPOSTIISI

Ei huolta - Emme roskapostita

Tags:

Tarjoukset.info
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0