PÄÄTTYNYT

Telia Singles Day

Peukkuarvosana0
Peukkuarvosana0

SINGLES’ DAYN HUIPPUTARJOUKSET

Nyt saat puhelinliittymän ja C Moren sisällöt huippuedullisesti. Lisäksi valittuihin liittymiin Lidlin 30 € lahjakortti kaupan päälle!

Ole nopea – nämä tarjoukset ovat voimassa rajoitetun ajan ja vain netissä!

Liittymissä ei määräaikaisuuttaRajaton 4G- tai 5G-netti kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa, sekä reilu määrä EU/ETA-nettiäValittuihin liittymiin 30 € Lidlin lahjakortti kaupan päälleLiittymäasiakkaillemme C More TV jopa 12 kk 0 €

Edut koskevat vain uusia liittymiä ja numeronsiirtoja Telialle. Edut saa vain tämän sivun kautta verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaan etuna saat katsella C Moren sisältöjä edullisemmin – kokeile C More TV:tä 3 kk 0 € tai 5G-liittymäasiakkaana 12 kk 0 €.

Tagit:

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.