V8 Magazine SUPER-tarjous vain 4,98 eur/lehti + kaikki digilehdet 2015 lähtien!

Peukkuarvosana0
29,90 59,60 Tee Tilaus
Peukkuarvosana0
29,90 59,60 Tee Tilaus

Lehti puhuu kuin V8-moottori, syvällä rintaäänellä. V8-Magazine on suomalaisen hot roddingin pioneeri. Komeat 40 vuotta täyttävää lehteä on alusta asti tehty harrastajalta harrastajalle. Veekasin tekijät tietävät millaista on olla näpit rasvassa kyynärpäitä myöten. Veekasi fiilistelee uusimmat rakentelutrendit, esittelee näyttävimmät autot ja kiertää kiinnostavimmat tapahtumat. Unohtamatta kavereita, jotka ovat rakentaneet autot suurella sydämellä, useita vuosia, kiirehtimättä. Lehden sivuilla on väkevästi mukana jenkkiautonostalgiaa kultaisilta vuosilta. Ideoita rakenteluun, yksityiskohtaista teknistä tietoa, projektiautoja ja käytännön ohjeita, Veekasi pitää ajan tasalla jenkkiautoharrastuksessa. Maan kattavin Tapahtumakalenteri kertoo minne kesällä kannattaa keula suunnata. Amerikkalaiset autot ja niiden rakentelu on elämäntapa, jossa V8-Magazine on täysillä mukana.

TARJOUS
Tilaa V8 nyt tarjoushintaan 5 numeroa vain 29,90€ (norm. 49€) ja saat 1 nro kaupan päälle (arvo 10,60€)!
+ Saat myös tilaajan lisäetuna käyttöösi digilehdet vuodesta 2015 lähtien.

Ne on isoja, ne on äänekkäitä, ne huomataan! Tilaa nyt Veekasi ja luet kaiken jenkkiautoista!

Suomen suurin jenkkiautolehti tarjoaa ylivertaisia autounelmia, luotettavaa tietoa ja reilusti nostalgiaa. Veekasi esittelee upeimmat autot, seuraa alan tapahtumia meillä ja muulla, opastaa amerikkalaisten autojen rakentamisessa ja kertoo mielenkiintoisista ihmisistä autojen takana.

We will be happy to hear your thoughts

Kommentoi

Tarjoukset.info
Logo
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0

Maksatko Korkeita Korkoja?

Yhdistelylainat ja Kilpailutus lainoille. Bankenin asiakkaat ovat tyytyväisiä palveluun keskiarvolla 4.3 /5. Mikset siis kokeilisi?

Voit tehdä kilpailutuksen täysin ilman sitoumuksia ja vain yhdellä hakemuksella. 

Kilpailutus tavoittaa yhdellä hakemuksella yli 20 pankkia ja lainanantajaa, jotka antavat henkilökohtaisen lainatarjouksen, vain muutaman minuutin sisällä hakemuksen jättämisestä. Voit seurata tarjousten muodostumista reaaliaikaisesti omalla ruudullasi.

Samalla saat valmiiksi tarjotuille lainoille valmiin lainapäätöksen. Jos käykin niin, että haluat hyväksyä tarjotun lainan, se on heti nostettavissa tai jos haluat jäädä miettimään, voit palata hyväksymään tarjouksen 30 päivän sisällä.

Kaikki tarjotut lainatarjoukset ovat voimassa yhden kuukauden. Kiirettä ei siis ole.